A Ferencváros legjobb játékosa távozik – sajtóhír – Futball Aréna

A Ferencváros legjobb játékosa távozik – sajtóhír

Budapest, 2022. július 31. A ferencvárosi Dibusz Dénes kapus (b) és Kristoffer Zachariassen a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC mérkõzésen a Groupama Arénában 2022. július 31-én. A Ferencváros 1-0-ra gyõzött. MTI/Illyés Tibor

Török sajtóhírek szerint eldőlt, hogy Boli a Gaziantephez igazol, míg onnan Ángelo Sagal érkezik a Fradihoz. Honlapunk úgy tudja, folynak a tárgyalások, de még egyáltalán nincs megegyezés.

török sajtóhírek szerint a Gaziantep az egyik válogatott játékosát, Ángelo Sagalt is felajánlotta a Fradinak Franck Boliért cserében.

egybehangzóan arról szólnak, hogy véget értek ezek a tárgyalások és eldőlt, hogy Boli a török élvonalbeli együttesnél, míg a chilei válogatott támadó a magyar bajnoki címvédőnél folytatja pályafutását.

A CSAKFOCI.HU ÚGY TUDJA, HOGY VALÓBAN FOLYNAK A TÁRGYALÁSOK, DE MÉG EGYÁLTALÁN NINCS MEGEGYEZÉS.

18-szoros válogatott Sagal az előző szezonban együttese 30 bajnokiján játszott – ezeken 3 gólt lőtt és 1 asszisztot adott -, előtte szintén Törökországban, a Denizlisporban futballozott, azt megelőzően pedig Mexikóban, valamint Chilében.

Boli 2019 nyarán érkezett a Fradihoz, amelynél összesen 110 tétmeccsen lépett pályára, mérlege 39 gól és 11 assziszt volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.