Suarezt úgy tette lapátra az Atletico, mint a Barcelona – Futball Aréna

Suarezt úgy tette lapátra az Atletico, mint a Barcelona

uruguayi csatár zokogva ment le a pályáról, majd foglalt helyet a kispadon, miután utolsó hazai mérkőzésén lecserélték, ezen a nyáron pedig szabadon igazolható játékosként távozik az Atleticótól.

Az El Largueronak adott interjújában Suárez elismerte, hogy szívesen maradt volna még a csapatnál, de jelezték neki, hogy számára itt véget ért a játék, majd megmutatták, merre van a kijárat.

Rafa Alique, az Atlético Madrid kommunikációs vezetője az utolsó meccsem előtt azt mondta, elbúcsúznak tőlem. Állítólag ő is meglepődött. Nem tudtam, hogy nem számítanak rám. Legalább valaki mondott valamit. 35 éves vagyok, a jövőmre is gondolnom kell. Szólhattak volna előbb – mondta a spanyol lapnak

Esküszöm, nem tudom, hogy hol fogok játszani a következő szezonban. Sok lehetőséget, ajánlatot kaptam… A döntésem kapcsán mindenkit meghallgatok, ha pedig eljön az ideje, döntök. Argentínából, Brazíliából és Mexikóból is megkerestek, de szeretnék ismét a legmagasabb szintű bajnokságok valamelyikében játszani. Az európai futballra koncentrálok jelenleg. Nyilvánvalóan nagyszerű örökséget hagytam itt, nagyon büszke vagyok az itt elért eredményeimre – olvasható a Daily Mail oldalán Suaráz nyilatkozata.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.